Árak, rendelés    Árak



Az árlistát – egy excel-file formájában – a fenti cím melletti ikonra kattintva töltheti le.
A táblázat az áron kívül a méretet is tartalmazza. A mézeskalácsok kategóriákba-sorolása akkor segít, ha konkrét alkalomra keres mézesbábokat.
A mézeskalácsok árai leginkább azok méretétől és díszítettségétől függenek. Mivel ezek változóak, ezért jeleztem "tól-ig" árakat.

Rendelését a főoldalon közzétett email-címen vagy mobiltelefonszámon teheti meg.
A mézeskalácsot legszívesebben frissen sütve küldöm el. Hogy egy új sütést rendezhessek, rendelésének értéke el kell, hogy érjen kb. 5000 forintot. (A végső ár felét - előlegként - személyesen vagy postai úton juttathatja el hozzám). Ha ez alatt az érték alatt kíván vásárolni, akkor szívesen várom bármelyik vásárban, amelyben árusként mézesbábjaimmal megjelenek (lásd a „
Találkozhatunk” főmenüpontot).
Képgaléria megtekintésével tájékozódhat a készítőt jellemző stílusról.
Rendelés esetén az alábbi szempontokat érdemes átgondolni és támpontként megadni számomra:
1. Hány darab mézeskalácsot rendel?
2. Milyen színű tésztát szeretne? (fehér és/vagy barna, azaz kakaós)
3. Legyen-e felirat, név a mézeskalácsokon?
4. Milyen típusú mázat alkalmazzak? (írott és terülőmáz)
5. Milyen színű mázakat használjak? (fehér, rózsaszín)
7. Kell-e tükör a mézeskalácsokba? (tipikusan a lakodalmi szívekbe)
8. Milyen csomagolást óhajt? (folpack, cellofán)
9. Minden mézeskalácsot egyformára szeretne (ugye nem?), vagy lehet többféle változat is közöttük?
10. Mikorra szeretné a mézeskalácsokat?
11. Milyen formában juthat el Önhöz? (személyes átvétellel vagy postai utánvéttel)
Rendelését kérem, mielőbb tegye meg, hogy egyéb elfoglaltságaimhoz hozzáigazíthassam.
A rendeléskor írja meg nevét, telefonszámát, postai címét, s ha van, email-címét is.
Ha email-ben rendel, válasz-emailt írok, ha levelet küld, pár nap múlva telefonon is keressen meg, hogy a felmerülő kérdéseket megbeszéljük.
Rendelésre és a mézeskalácsok megtekintésére - előzetes megbeszélés után -személyesen is  van lehetőség.